Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda

A Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda 1999-ben jött létre a környezeti nevelés állami feladata teljesítésének támogatására az Oktatási Minisztérium valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által biztosított forrásokból, és azóta azok közös szakmai felügyelete alatt működik.

Küldetésünk, hogy a környezetünkért felelős gondolkodásmód minden területen beépüljön a hazai oktatási rendszer minden szintjébe és annak szereplői a fenntartható társadalom kialakításához szükséges szemléletváltás közvetítőjévé váljanak.

Feladatunk, hogy a minisztériumok együttműködéséhez szakmai, szakértői és szervezői hátteret biztosítsunk; célzott kutatásokkal felmérjük a környezeti nevelés helyzetét; az oktatás-nevelés valamennyi csatornájára kiterjedően konkrét programok kidolgozásával és lebonyolításával járuljunk hozzá a két minisztérium által megfogalmazott célok megvalósításához; a környezeti nevelésben és kommunikációban aktív szervezetek és intézmények között segítsük elő az információcserét, továbbá vezető szerepet vállaljunk a környezeti neveléssel kapcsolatos véleményformálásban és tájékoztatásban.

Tevékenységünket és programjainkat részletesebben megismerhetik internetes oldalunkon, valamint háromhavonta megjelenő, nyomtatott Környezeti Nevelési Hírlevelünkből, melyet térítésmentesen juttatunk el az érdeklődőkhöz.

Internetes adatbázisainkban tájékozódhatnak a környezeti neveléssel foglalkozó szervezetekről és erdei iskola szolgáltatókról.

Programjaink 2003:

– Szakmai tervezés

– Erdei Iskola Program

– Környezeti Nevelési Felsőoktatási Program

– Kommunikáció

– Kutatások

Czippán Katalin igazgató

Környezeti Nevelési és Kommunikációs Programiroda

1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.

06-1-251-5647

06-1-251-2951

info@konkomp.hu

www.konkomp.hu

Blackwood and Shivnarine Chanderpaul hinted at a fightback after Anderson’s first spell, but the latter fell to another stunning slip catch by Chris Jordan, then Stokes and Stuart Broad made good use of a ball that started to reverse to further work through the middle order.mulberry bag outlet
The Identity Evolution of a Minister Fearing the Wrong Enemy Massive Invasion of Privacy Behavior in the House of God Questions about the UPCI Robert Trapani Spiritual Step Parenting Richard S.scarpe hogan outlet
Most people „should take something different from what they already took.mcm bags
have something good going in this locker room.timberland ladies boots
It was really special.borse gucci outlet

buy generic dapoxetine uk

szeptember 14, 2006 · Webszerkesztő · Nincs hozzászólás
Címkék:  · Kategória: MindenGyerek 2003

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.