Rövidesen véglegessé válik az október 4-5-én sorra kerülő MindenGyerek 2012 programja!

Ötödik konferenciánk teljes egészében önkéntes tevékenység eredményeként valósul meg, azt gondoljuk, nem csak jogilag egzakt a megnevezés, hanem ez valóban közérdekű önkéntes tevékenység. Köszönet mindenkinek, aki részt vállal belőle.

Köszönjük a felajánlott programokat, igyekeztünk a lehető legtöbbet elfogadni és beszerkeszteni.

A MindenGyerek ezúttal is innovációkat és eredményeket mutat be a gyerekekkel való foglalkozás sok területéről, pl. a kisgyerekek ellátásairól, dráma- illetve élménypedagógiai eszközök alkalmazásáról, segített gyerekekből képzett segítő fiatalok részvételével végzett több programról, a cserkészek kisközösségben végzett neveléséről, magatartási és tanítási (SIC!) zavarok kezeléséről kortárssegítésről, családi mediációról, családmegtartó intenzív szociális munkáról, gyermekjóléti alapellátásról és gyermekvédelmi szakellátásról…

Kiemelkedő program lesz francia, olasz és spanyol vendégeink előadása országaik 0-6 éves gyerekeinek, családjainak szükségleteiről és az ellátásaikról.

A következő napokban sorra tesszük közzé a programokat honlapunkon, és rövidesen megindul a részvevők regisztrációja is.

Ebben az évben elsősorban közreműködéssel lehet részvételi lehetőséghez jutni, aki betesz, kivehet – a közreműködők természetesen most is részt vehetnek közönségként a többi programon, és meghívhatnak vendégeket.

Így csak korlátozott számban lesz lehetőség „csak” jegyet váltó közönségként eljönni a MindenGyerekre, de azért lesz. A részvételi díj a két napra, összesen 8 választható programra 8 000 Ft, és a konferenciánk ez alkalommal is akkreditált továbbképzés közművelődési szakembereknek, pedagógusoknak és gyermekvédelmi szakembereknek.

Kérjük, figyelje minden nap a www.mindengyerek.hu híreit, rövidesen indul a regisztráció is. Ha szeretne értesítést kapni a regisztráció megkezdéséről, adja meg e-mail címét, illetve csatlakozzon facebook csoportunkhoz, és mi azonnal értesítjük, amint megindul a regisztráció!

>> Regisztráció a MindenGyerek Konferenciára

 

Köszönjük, ha továbbítja a MindenGyerek híreit gyerekekkel foglalkozó barátainak.

Budapest, 2012. szeptember 12.

A viszontlátás reményében:

Tóbiás László
a MindenGyerek igazgatója

szeptember 12, 2012 · Vizi Balázs · Nincs hozzászólás
Címkék:  · Kategória: MindenGyerek 2012

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.