Gyermekvédelmi Napok 2011

3 napos bemutatkozási lehetőség projektek és szervezetek számára.

Gyermekvédelmi Napok 2011
Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben

Országos Gyermekvédelmi Konferencia

– Gyermekvédelmi Börze; Segítők segítése szekció –

Helyszín: Pesterzsébeti Csili Művelődési Központ

2011. május 12-13-14-én kerül megrendezésre a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben országos gyermekvédelmi konferencia, ahol közel 500 szakember vesz részt a három napos rendezvényen. A konferencia ideje alatt szeretnénk a résztvevő szakemberekkel mintaértékű programokat, projekteket és az azokat vezető, szervezeteket és intézményeket megismertetni.

A bemutatkozási lehetőség két fóruma:

  1. Módszertani Börze

Időpont: május 12-13-14.

A konferencia 3 napján poszterek, ismertetők, szórólapok és ingyenes kiadványok számára biztosítunk teret. Emellett megjelenést plakáton tudunk biztosítani. A plakát lehet saját vagy mi nyomtatjuk ki. A plakát mérete maximum A3-as nagyságú lehet.

Minden a konferencián megjelentetni kívánt információhordozó (poszter, plakát, ismertető, szórólap, stb.) előzetes engedélyhez kötött.

A jelentkezéseket május 2-ig tudjuk fogadni.

  1. Börze: Segítők segítése szekció

Időpont: május 13. péntek (9-00-13.00)

A konferencia második napján szekcióüléseken vesznek részt a szakemberek. A börzéhez kapcsolódóan megrendezésre kerül egy szekció, melynek kiemelt témája a segítők segítése.

Ehhez a témához kapcsolódó szervezetek számára bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, ahol kb. 45 perc áll rendelkezésre (projektenként, intézményenként) a bemutatkozásra és a beszélgetésre a résztvevőkkel.

A jelentkezéseket április 25-ig tudjuk fogadni. A jelentkezők közül a szervezők bírálják el melyek juthatnak lehetőséghez.

 

További információ és jelentkezés: Kovács Szilvia

(36-1-3232-944; 36-30-637-57-42; kovacs.szilvia@tegyesz.hu)

További információt

a Gyermekvédelmi Napok rendezvénysorozatról és a Szakmafejlesztés a gyermekvédelemben című konferenciáról a honlapon talál!
(www.tegyesz.hu)

április 17, 2011 · Vizi Balázs · Nincs hozzászólás
Címkék: ,  · Kategória: Események

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.