A Más-Mozaik Kulturális Egyesület bemutatása

Rocksuli

Szervezetünk 1989 óta működtet zenei szabadiskolát, amiben Magyarországon elsőként oktatnak szervezetten blues, rock, jazz stílusban zenét.

A Rocksuli tanítványainak száma – gitár, basszusgitár, dob, ütősök, szájharmónika, billentyű, ének, szaxofon tanszakokon – megközelíti a 300 főt.

Gitaro Független Zenei Csoport

1995-óta működtetünk egy zeneterápiás csoportot, melyben gyengénlátó, vak, Down-szindrómás fiatalok tanulnak egészséges társaikkal együtt. Célunk, hogy az egészséges fiatalok sérült és fogyatékos társaikhoz való viszonyulását pozitívan befolyásoljuk, és a fogyatékos fiatalok integrációját elősegítsük, amihez a zene közvetítő kapocs lehet.

Kékedi Közösségi Ház

Egyesületünk 1990-ben a Zemplén hegységben Kékeden egy 200 lelkes kis faluban vásárolt egy százéves parasztházat. Itt kap helyet minden évben komplex, multikulturális táborunk, kézműves, alkotó- és képzőművészeti, zenei, fogyatékos fiatalokat integráló alprogramokkal.

Art-East Studio

Az Art-East Studio fiatal művészei az egyesület közösségi házában és támogatásával 1998 óta évente megrendezik a Kékedi Nemzetközi Alkotótábort és Művésztelepet. A művésztelepek alkalmával fiatal alkotóművészek érkeznek Közép-Kelet-Európa számos országából (Románia, Szlovákia, Ukrajna, Lengyelország) és természetesen Magyarország számos településéről is.

Vakáció Mindenkinek Öntevékeny Csoport

A kortárssegítő munka számunkra is fontos tevékenysége, valamint a fogyatékos fiatalokon, gyerekeken való segítés alapozta meg azt a gondolatot, hogy öntevékeny csoportként tudatosan vállalják a fogyatékos fiatalok szabadidejének, táborainak szervezését. A csoportban három szociálpedagógus tevékenykedik, egy tag szociális munkás szakon tanul, egy másik konduktív pedagógiai tanulmányokat folytat.

Vincze Bélának az egyesületet bemutató előadásán túl a Rocksuli tagjai közreműködtek a megnyitón és koncertet is adtak a MindenGyereken.

Vincze Béla egyesületi elnök

Más-Mozaik Kulturális Egyesület

4024 Debrecen Piac u.28/b II/43.

06-52-453-103

eselyekhaza@freemail.hu

www.rocksuli.hu

where can i buy dapoxetine online

szeptember 14, 2006 · Webszerkesztő · Nincs hozzászólás
Címkék: , ,  · Kategória: MindenGyerek 2003

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.