MindenGyerek Konferencia 2011 – részvételi díjak visszautalása, virtuális konferencia

Kedves Barátaink!

Köszönjük az üzeneteket, telefonokat, amikkel sajnálatukat fejezték ki.

Bankunk értesítése szerint március 18-án megtörtént a részvételi díjak visszautalása. Rövidesen el fognak készülni a sztornószámlák, kérjük, segítsék a munkánkat az adminisztráció elrendezésével, a küldendő levelünk szerint. Ha problémájuk lenne a visszautalással, számlasztornózással, kérem, Vizi Valériát keressék a vizi.valeria@mindengyerek.hu címen, illetve Bányai Bélát a banyai.bela@mindengyerek.hu címen vagy a továbbra is élő infotelefonon: 30-4882333.

Az előadók többfajta javaslattal is előálltak, hogy gondolataikat eljuttathassák a gyerekekkel foglalkozóknak. Már érkeztek előadási prezentációk és leírt szövegek is. Arra jutottunk, hogy a honlapot használók számára az lenne a legbarátságosabb, ha a konferenciakötet szokásos formájában tennénk közzé a meg nem tartott foglalkozások témáiról illetve a szervezetekről szóló írásokat. Az egységes szerkezetű írásokat jól kezelhetően tudjuk feltölteni a honlapra.

Azt kérjük mindazoktól, akik közreműködést vállaltak a MindenGyerekre és témájukkal, szervezetükkel illetve kontaktadataikkal szerepelnének ebben az adatbázisban, hogy április 3-ig küldjenek 2500 leütésnyi írást, amiben (a következők közül: név, postacím, honlapcím, emailcím, telefon) adják meg azokat a kapcsolati adataikat is, amelyeken megkereshetik az érdeklődők. Tehát április 3-ig az eloado@mindengyerek.hu címre várjuk az írásokat, megkönnyíti a munkánkat, ha jelezné, amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel.

március 27, 2011 · Vizi Balázs · Nincs hozzászólás
Címkék: , ,  · Kategória: MindenGyerek 2011

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.