MindenGyerek Konferencia 2011 – előregisztráció

Kedves Barátaink!

Örömmel tudatjuk, hogy úgy tűnik, a MindenGyerek Barátai segítségével, támogatásával és bíztatásával sikerül úrrá lennünk sok nehézségen, és összeáll a MindenGyerek 2011!

Ötödik konferenciánkat 2011. március 21-23-án a Budapest IX. kerület, Ferencváros, Mester utca 19. szám alatti Molnár Ferenc Általános Iskolában fogjuk megrendezni.


Hagyományainknak megfelelően kezdeményeztük konferenciánk továbbképzési programként való akkreditációját a közművelődés illetve a gyermekjóléti-szociális szakemberek, továbbá a pedagógusok továbbképzési rendszereiben. Az eljárások folyamatban vannak, amint értesítést kapunk az eredményekről, közzétesszük.

A MindenGyerek több korábbi részvevője jelezte, hogy szeretné a 2011-es részvételi díjat még 2010-es költségvetése terhére befizetni. Ezért előregisztrációs lehetőséget biztosítunk. Azoknak, akik december 22-ig regisztrálva ezt kérik, azonnal kiállítjuk a számlát, és postázás mellett elektronikus formában is megküldjük. Így nekik lehetőségük lesz még 2010-ben átutalni a részvételi díjat.

A MindenGyerek ugyanolyan formákban biztosít részvételi lehetőséget, mint eddig, és a díjemelést is a lehető legalacsonyabb szinten tartottuk, ami csak úgy lehetséges, hogy a közreműködők ingyenesen vállalták a munkát, amit ezúton is tisztelettel köszönünk.

  • Egyéni részvétel – 12 500 Ft,
  • Csoportos részvétel, a díjfizető által megjelölt bármely legfeljebb 4 fő részére – 25 000 Ft. Tehát a díjfizető nem csak saját alkalmazottai részvételét biztosíthatja, hanem partnereiét is, például az együttműködő civil szervezetek munkatársait is meghívhatja, vagy egy gyerekjóléti szolgálat a jelzőrendszere tagjait.
  • Nappali tagozatos egyetemisták – ingyenesen vehetnek részt, amennyiben a lebonyolításban önkéntes feladatokat vállalnak.
  • Külhoni magyar részvevők – ingyenesen vehetnek részt. Ez természetesen azokra érvényes, akik szülőhelyükön élnek, tanulnak, dolgoznak, és azokra nem, akik Magyarországon dolgoznak. Az itt tanuló külhoni magyarok az egyetemisták kedvezményét vehetik igénybe.

A részvevői regisztrációra és minden egyéb kapcsolattartásra a www.mindengyerek.hu szolgál. Ha ennek használatában elakadna, Bányai Bélától kérhet segítséget a +36-30-488-23-33. telefonszámon illetve a banyai.bela@mindengyerek.hu e-mailcímen.

A részvevői regisztráció menete:

  • ha részt kíván venni a MindenGyerek 2011-en, kérjük, regisztráljon a regisztracio.mindengyerek.hu címen,
  • megküldjük a számlát a költségviselőnek,
  • a részvételi díj befizetése után értesítjük a regisztrálót, hogy csoportos részvétel esetén regisztrálni tudja társait is,
  • akik befizették a részvételi díjat, február 1-től a www.mindengyerek.hu honlapon lefoglalhatják helyeiket a konkrét programelemekre. A MindenGyerek 2011-ben is 10 egymást követő idősávból fog állni, s az egyes idősávokban felkínált elemekből mindenki maga állíthatja össze programját. Mivel az egyes programok részvevői létszámkerete korlátos, minél előbb regisztrál és fizeti be a részvételi díjat, annál több program közül választhat.
  • lehetőség van az egyéni program kiválasztásának módosítására.

A MindenGyerek programelemeinek egyeztetése folyamatosan zajlik, a programról a www.mindengyerek.hu honlapon tudósítunk.
Korlátozott számban még fogadunk közreműködésre vonatkozó ajánlatokat is a eloado@mindengyerek.hu e-mailcímen.

Budapest, 2010. december 15.

cheap cialis black

december 15, 2010 · Webszerkesztő · Nincs hozzászólás
Címkék: , , ,  · Kategória: MindenGyerek 2011

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.