egyszervolt.hu

Véleményünk szerint a mai magyar társadalom nem fordít elég figyelmet a jövő generáció értelmi és érzelmi fejlesztésére. A gyerekek kevés felnőtt segítséggel, examcrowd.com gyakran annak teljes hiányában választhatnak utakat maguknak az iskolán kívül.

Ebben az alapvetően szülői feladatban nyújthat nagy segítséget az egyszervolt.hu, hiszen tematikus és célirányosan összeállított oldalain – a szabadidős programokat kiegészítő (reményeink szerint gyakran a televíziózást is kiváltó) – igényesen kialakított tartalmat kínál.

Az egyszervolt.hu óvodások, iskolások illetve szüleik számára összeállított bázis, ami a világ minden részéből hozzáférhető. Az iskoláknak is segítséget ad azzal, hogy bővíti a számítógéppark fel- és kihasználásának lehetőségeit, a számítógépek értelmes, felhasználói programokkal való ellátását. “Lövöldözős”, agresszív játékok helyett valódi szellemi értékeket közvetít, miközben a gyermekek kreativitását fejleszti.

Tervünk a magyar gyermekirodalom, tudásanyag és kultúra ápolására épül fel.

Termékünk segítségével hazai felhasználókon kívül a határon túli magyar gyermekek és más külföldi kisdiákok is megismerkedhetnek a magyar gyermekkultúrával.

Főfeladatunknak azt tartjuk, hogy irányt adjunk rendkívül felgyorsult világunkban, már az egészen kis gyerekek is igényes tartalmat találjanak az új médiumon.

Bízunk benne, hogy az egyszervolt.hu a jövőben lehetőséget teremthet a magyar kultúra exportjára is. Előfutára, hírvivője lehet sok olyan magyar produkciónak (szerzőknek és előadóknak), mely a későbbiek folyamán – erről a “dobbantóról” indulva – lehet Európa-, sőt világhírő. Másrészről, examcrowd kiváló fórum lehet a Magyarországon megjelenni szándékozó európai alkotások bemutatására is.

Mottónk: Harry Potternek is megvan a maga szerepe a világunkban, de ne felejtsük el Nyilas Misit és Nemecsek Ernőt sem!

Nincs mögöttük az a hatalmas marketingmunka és persze pénz, mint amit pl. a Harry Potter esetében láttunk. Azt gondoljuk, hogy olyan háttérrel és saját szerzőinkkel mi is megmozgathatnánk a világot. Annyit azonban bátran felvállalhatunk – még kisebb költségvetésből is -, hogy legalább “Magyarország-híres” megjelenéseket hozzunk létre, megmutatva ez által gyermekeink számára egy alternatív utat, amit bátran járhatnak majd a jövőben.

Célkitűzéseinkben megerősít, munkák értelmét igazolja több hazai és nemzetközi elismerés, anyagaink oktatási segédletté nyilvánítása.

Pintér Róbert

Color Plus Kft.

1124 Budapest, Bürök utca 55-57.

06-1-214-1414

info@egyszervolt.hu

www.egyszervolt.hu

HOUSTON, TX MAY 25: Stephen Curry 30 of the Golden State Warriors falls over Trevor Ariza 1 of the Houston Rockets on his way to an injury in the second quarter during Game Four of the Western Conference Finals of the 2015 NBA Playoffs at Toyota Center on May 25, 2015 in Houston, Texas.mulberry bag outlet

Yet its beauty is overshadowed by the Lawrence factor, which rendered the place less attractive to me than it should have been.sac birkin hermes

doxycycline for sale

szeptember 14, 2006 · Webszerkesztő · Nincs hozzászólás
Címkék: ,  · Kategória: MindenGyerek 2003

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.