Lipóti táborozás

Szeretnék a figyelmébe ajánlani egy kedvező táborozási-kirándulási lehetőséget. Alapítványunk Lipóti tábora kiválóan alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, nyári táborozások lebonyolítására.

Rövid ismertető a táborhelyről:
Helyszín: Lipóti Hattyú sziget (Győr-Moson-Sopron megye, Lipót, Holt-Duna u. 2.)
Lipót község a Felső-Szigetköz csodálatos természeti környezetében elhelyezkedő település, folyókkal, halastavakkal, nádasokkal tarkított környezetben.

Befogadóképesség: maximum 42 fő
Szálláshely típusa: táborSzobák: A 2 nádtetős épületben egyenként a földszinten 2×5 fő, a tetőtérben 10 fő elhelyezésére van lehetőség. A földszinten ágyak, a tetőtérben matracok találhatók. Kispárnát, takarót biztosítunk, ágyneműhuzatot hozni kell.

Étkezés:
A tábor kicsi, de felszerelt (hűtő, mikró, tűzhely, poharak, tányérok, evőeszközök, lábasok, alapvető konyhai eszközök) konyhával rendelkezik. A konyha fedett teraszán elhelyezett asztaloknál a csoport étkeztetése kényelmesen megoldható.
Pékárut, péksüteményt a helyi Lipóti Pékség a helyszínre szállít, amennyiben arra van igény. A tábortól 300 méterre lévő Termálfürdő éttermében előzetes egyeztetés alapján – a fürdő látogatásától függetlenül – kedvezményes (10%-os) napi menüre jogosult Alapítványunk. Amennyiben igényli, az étkezés szervezésében természetesen segítségére leszünk.

Egyéb információk:
A tábor kerékpárokkal, valamint sporteszközökkel felszerelt.
Nyitva tartás: május 1 – szeptember 31.

Programlehetőségek:

– Strandolás
A Lipóti Termál-és Élményfürdő 5 ha gyönyörűen gondozott parkkal kellemes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen csúszdás és termál medencékkel várja az ide látogatókat. A strand szolgáltatásairól bővebben a www.lipotfurdo.hu oldalon olvashat.

– Kerékpártúrák
Szigetközben kiépített kerékpárútvonal fogadja a tekerni vágyókat, mely során megismerhetik a környező települések kulturális és természeti kincseit. Táborunkban lehetőség van kerékpárkölcsönzésre, melynek feltételei megtalálhatók honlapunkon. www.gyermektabor.hu

– Kenuzás
A régió adottságai, a Holt-Duna ágai lehetőséget biztosítanak kenuzásra, lehetőség van szervezett kenutúrákra, ahol szakvezető segítségével kezdők és haladók egyaránt élvezhetik a szigetközi vizes kalandot a néhány órástól a több naposig. A kenutúrák megszervezésében, túravezető biztosításában segítünk.

– Horgászat
A Szigetköz a horgászok igazi paradicsoma, ahol-Lipóttól északra található-két tündérrózsás morotvató várja horgászni vágyókat. A tóban elsősorban csuka, compó és amúr halfajták a jellemzőek Napijegyet a faluban lehet megvásárolni.

– Gyalogtúrák
A gyalogtúrák alkalmával megismerhetik a Szigetköz jellegzetes növény és állatvilágát, vízi élőhelyeit. A Dunaszigeti és a Lipóti tanösvények a tanulmányi séták legfontosabb helyszínei.

– Kecskefarm látogatás
Cikolasziget és Püspöki között helyezkedik el a Dunasziget mellett a családi vállalkozásként működő kecskefarm, ahol lehetőség van helyben elkészített sajtok kóstolására, az állatok simogatására és etetésére. Emellett bemutatót tartanak a fejésről és a sajtkészítésről.

– Tájtúra lovas kocsival
Lipót és környéke lovas kocsival körbejárható, mely lehetőséget nyújt a vidék jellegzetes természeti képződményeinek és a helyi kultúrtörténeti látnivalók megismerésére.


Kedvezményes szolgáltatásaink:
A helyi Termál- és Élményfürdőbe való belepés esetén, 20 fő felett 20%-os kedvezmény; Lipóti Horgász Egyesület felajánlásával kedvezményes horgász napijegy. A híres Lipóti Pékség támogatásával 10%-os engedmény a megrendelt áruból.

Árak a 2011-es évre:
Szállás ellátás nélkül: 1.500 Ft/fő/éj
Kedvezmények: 15 fő feletti csoport esetén 1 fő, 25 fő feletti csoport esetén 2 fő részére a szállás ingyenes.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, várjuk mielőbbi megkeresését.
Ha további kérdése, kérése van, keressen minket bizalommal a következő elérhetőségeken:
Mail: info@gyermektabor.hu
Tel.: 06-1/395-6540 vagy 06-30/939-0350
Web: www.gyermektabor.hu

Üdvözlettel,
Rácz Péter
kapcsolattartó

március 27, 2011 · Vizi Balázs · Nincs hozzászólás
Címkék: , ,  · Kategória: Hír

Hozzászólás írása

Webhely megnyitása bejelentkezve hozzászólásküldése.